blueline
350 ДЕНАРИ / МЕСЕЧНО
ЗА ИНСТАНТ ВЕБ СТРАНА
со одличен интерфејс и прекрасни ефекти
Контактирајте нѐ
700 ДЕНАРИ / МЕСЕЧНО
ЗА ВАША ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА
пласирајте ги вашите производи на интернет
Контактирајте нѐ

НАШАТА ВИЗИЈА

Заедно сме посилни и како дел од поголемо семејство можеме да се ослободиме од нашите стравови. Тоа ни овозможува да почнеме да им помагаме на другите луѓе и да формираме што повеќе вакви фирми. Ја основавме Асидус во 2008 година, а во 2012 ја трансформиравме во семејство.

АЈДЕ ДА ГО ПРОМЕНИМЕ СВЕТОТ ЗАЕДНО Бараме партнери за формирање на што повеќе фирми кои наликуваат на семејство. Доколку веќе имате фирма и верувате дека тоа што го правиме е исправно, ве повикуваме да ни се придружите.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ