slogan-inner
blueline

Услуги

350 ДЕНАРИ / МЕСЕЧНО
ЗА ИНСТАНТ ВЕБ СТРАНА
со одличен интерфејс и прекрасни ефекти
Контактирајте нѐ
700 ДЕНАРИ / МЕСЕЧНО
ЗА ВАША ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА
пласирајте ги вашите производи на интернет
Контактирајте нѐ

Асидус на своите клиенти им нуди широка палета на професионални услуги, оригинални софтверски решенија, уникатни веб дизајни, ефикасен интернет маркетинг, квалитетен хостинг.
Интернет продавница, најновиот производ на Асидус, е уште една во низата на професионални услуги.

Тимот на Асидус постојано им е на располагање на клиентите, а нивните потреби и желби се наш предизвик и мотивација.
Професионалноста и креативноста како одлики на Асидус се гаранција за квалитетни услуги и задоволни клиенти.

Услуги

 • Изработка на веб сајтови
 • Интернет продавници
 • Хостинг и регистрација на домени
 • Графички и веб дизајн
 • Интернет маркетинг
 • Софтверски решенија според Вашите
  потреби

Технологии

 • Flash / Flex
 • PHP / Smarty
 • ASP.NET
 • HTML, XHTML, CSS, Javascript & AJAX
 • Delphi
 • Java (аплети, сервери и апликации за мобилни телефони)